Gürcistanlılara Oturma İzni Başvurusu

Gurcistanlilara oturma izniGürcistanlılara Oturma İzni Başvurusu, Türkiye Cumhuriyeti’nde Turizm amaçlı ilk başvuruda 1 yıl kalmak isteyenler e-göç adlı resmi web sitesinden randevu almak zorundadır. Randevu aldıktan sonra istenen belgeleri hazırlayarak randevu tarihinde görüşmeye gidecektir. Başvuru evrakın da herhangi bir sorun yoksa yani istenen belgeleri tamamladı ise oturma izni başvurusu onaylanarak kendisine kimlik verilecek ve adresine gönderilecektir.

OTURMA İZNİNDE İSTENEN EVRAKLAR

1. Sağlık sigortası

2. Vergi Numarası

3. Adli Sicil kaydı

4. Yatırılacak harçlar

5. Taahhütname veya kira kontratı

6. Fotoğraf

7. Pasaport fotokopisi

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir