Oturma izni uzatmak için gerekli belgeler

  • 14
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
    14
    Shares

Oturma izni uzatmak için gerekli belgeler nelerdir? Türkiye ye giriş yaptık dan sonra oturum başvurusunda bulunup alan kişiler oturum süreleri bittik den sonra bura da yaşamaya devam etmek istiyorlarsa eğer oturma izni uzatma başvurusunda bulunmaları gerekmektedir. Mevcut oturumlarının bitmesine 2 ay kala uzatma başvurusu yapabilirler uzatma başvurusu ilk başvuru ile aynıdır sadece önceki başvurusuna göre Göç idaresi müdürlüğünün istediği evraklar değişiklik gösterebilmektedir.

Oturma izni uzatmak için 0534 717 34 80

İkamet izni için gerekli belgeler nelerdir ? Eğer ilk başvuruyu yaparken sisteme giriş yaptığı bilgilerde değişiklik yok ise başvurusunu posta yolu ile de gerçekleştirebilir bunu yaptığı zaman randevuya gitmesine gerek kalmadan 5 gün içerisinde ptt den iade taahhütlü olarak dosyasını göndererek işlemini gerçekleştirebilir.başvuru yapıldığında istenen evraklar başvuruda bulunulan ile göre değişiklik göstermektedir bundan dolayı bizi arayarak hangi ilden başvuru yaptığınızı söylerseniz size daha sağlıklı bilgi verme imkanımız olur detaylı bilgi için bizi araya bilirsiniz.

oturma izni uzatmak istiyorum >>

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir