Özbekistanlılara Oturma İzni

Yazıyı Paylaşabilirsiniz

Türkiye’de 1 Yıl Kalmak İsteyen ÖZBEKLERE “OTURMA İZNİ İÇİN RANDEVU ALINIR”

Получение туристической визы в Турции на год.

Özbeklere Oturma İzni :

+90 534 717 34 80

özbekistanlılaraoturmaizni

İlk Başvuru

 

  • Oturma izni başvuru formu
  • Pasaport veya yerine geçen belgenin aslı ve fotokopisi
  • Dört adet vesikalık fotoğraf
  • Kalacağı sürede yeterli ve düzenli maddi imkâna sahip olduğuna dair beyan (Başvuru formunda beyan edilir. İdare destekleyici belge isteyebilir.)
  • Konutun başvuru sahibine ait olduğunu gösteren resmi belge*
  • Geçerli sağlık sigortası (aşağıdakilerden biri yeterli sayılır):

o İkili sosyal güvenlik sözleşmeleri kapsamında Türkiye’de sağlık hizmetlerinden faydalanabileceğine dair belge
o Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alınmış provizyon belgesi
o Sosyal Güvenlik Kurumu’na genel sağlık sigortalısı olmak için yapılan başvuruya dair belge
o Özel sağlık sigortası

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*


− three = 1